tiistai 10. tammikuuta 2012

Jokainen teko syntyy ajatuksesta.




Jaak.1:2-
"Veljeni, pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte monenlaisiin kiusauksiin. Tehän tiedätte, että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa saa aikaan kärsivällisyyttä. Ja kärsivällisyys tuottakoon täydellisen teon, että olisitte täydellisiä ja eheitä eikä teiltä missään suhteessa puuttuisi mitään."

 Usein olen miettinyt, että mitenkä on ylipäänsä mahdollista pitää hankaluuksia ja kiusallisen ahdistavia tilanteita ilona? Tuntuu mahdottomalta.
Jos mietin tuota kysymystä vain omilla järjenpäätelmillä, en pääse asiassa eteenpäin. Raamattu kehoittaa, että jokainen ajatuskin olisi kuuliainen Jumalalle. 

Jokainen kiusaus lisää Jumalan lisääntyvään muutosta meissä. Miten?
=> mitä valitsemme, ketä kuuntelemme. Eli kuuntelemmeko itseämme (järjenpäätelmiä) vai annammeko Pyhän Hengen ohjata.
Jeesuksella on jokaiseen tilanteeseen Hänen ajatuksensa. Ja Hän haluaa rakkaudellaan ohjata meitä oikeaan suuntaan eli ulos ahdingoista ja kiusauksista.

Mutta kun niin monesti  aloitamme ongelman pohtimisen aivan yksin, ilman Pyhän Hengen rakkaudellista ohjausta.  Pohdimme ongelmaa niin sanotusti Jeesuksen ulkopuolella; tilanne valtaa meidät, kuin vyöryy päälle, sokeuttaa , emmekä kuule emmekä näe kuin kyseisen ongelman. Alamme järjenpäätelmillä pohtimaan yhä kasvavaa kaaosta. Huh, huh, tuota emme enää halua. Liian usein näemme itsemme ja ongelmamme Jeesuksen ulkopuolella, tunnemme heikkoutta, arkuutta ja kyvyttömyyttä.Voi kun muistaisimme aloittaa tilanteiden selvittämisen oikeassa paikassa eli oikeassa asemassa Jumalaan, Hänen lapsenaan.

Pyhä Henki  johdattaa meidät oikealle "aloitus paikalle" eli yhteyteen Jumalan kanssa. Kun olen Jeesuksessa ja Hän minussa, niin minun asiani ja olosuhteeni ovat myös Jeesuksessa. Eli mikään eikä kukaan voi erottaa minua Jumalan rakkaudesta, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.


Kuunnellaan Pyhän Hengen ääntä. Jumala haluaa tulla jokaiseen haasteeseemme ja ohjata meitä eteenpäin. Hän rakastaa ohjata meitä aina vain kasvavaan luottamukseen. "Jumalassa me olemme, elämme ja liikumme" eli jokaisessa tilanteessa pohdinnan aloituspaikka on Jeesuksessa, niin lopputulos ei voi olla kuin mahtava. HYVÄ UUTINEN eli emme voi Jeesuksen kanssa epäonnistua. Jeesuksessa eli oikeassa "aloitus paikassa" EI OLE häpeää, mitättömyyttä, alaspainettua olotilaa, väsymystä elämään, uupumista jne. 
Kun keskitymme olemaan Jumalan rakastettuja lapsia, kuuntelemme sekä vastaanotamme Isän rakkautta.
Rakkaudesta syntyy usko, luottamus ja jano, mikä liikuttaa Jumalaa.


2.Kor.2:14
"Kiitos Jumalalle, joka aina kuljettaa meitä Kristuksen voittosaatossa ja meidän kauttamme joka paikassa levittää Hänen tuntemisensa tuoksua."


Pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte monenlaisiin kiusauksiin. Jumala johdattaa meitä elämään voitosta voittoon ja uskosta uskoon. Eli jokainen meidän ongelma on Jumalan mahdollisuus lisätä Hänen kirkkautensa läsnäolon voimaa meissä ja meidän kautta toisissa ihmisissä.


*********************************


Pidän Savon Ilmestysmajalla (Pieksämäellä) viikonloppu seminaarin, 20.-22.1.2012  missä käsitellään alla olevia asioita, rukoillaan toistemme puolesta sekä ollaan Jumalan rakkaudellisessa läsnäolossa.

Aiheita:
- Kuka olet Jeesuksessa Kristuksessa?
  Vastaanota asemasi Jumalan lapsena ja opi elämään siitä käsin.
  Olet istutettu Taivaallisiin,  mielenmuutos vanhasta uuteen!
- Jeesus on vapauttanut meidät täyteen vapauteen: murheesta, pelosta, häpeästä.
  Jumala tarjoaa vaihtokaupassa tilalle ylistävän sydämen, rohkeutta ja avointa 

   luottamusta!
- Kuinka käsittelen kiusaukset ja haasteet?
- Kuinka voitan pettymykset?
- Nyt on apostolis-profeetallinen aika, sinut on kutsuttu!

Pe klo 18
La klo 11, 15 ja 19
Su klo 11

Ilmoittautumiset ja tiedustelut seminaariin savon(at)ilmestysmaja.fi tai p.0456707680 17.1. mennessä.
Hinta 120€ sis osallistumisen, pöydän antimet ja majoituksen omin liinavaattein (liinavaatepkt 5€). Ilman majoitusta 90€
.



******************************
Mielestäni vuosi 2012 on vuosi,  jolloin Jumalan lapset Jumalan voimassa liikkuvat kansamme keskellä.  "Koko luomakunta odottaa Jumalan lasten ilmestymistä"

Runsain siunauksin,
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti